KMO

Dienstverlener

KMO Portefeuille – Erkend Dienstverlener

Een aantal diensten, die The Leeroy Company aanbiedt onder opleiding en advies, zijn subsidiabel via de KMO Portefeuille.

Onze registratienummers zijn:

Advies: DV.A237280 - Opleiding: DV.O237676

Wat is de KMO Portefeuille

De KMO Portefeuille is een subsidiemaatregel waardoor u – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten, die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren.

Elke Vlaamse kmo krijgt subsidies om opleidingen en advies bij geregistreerde dienstverleners, zoals The Leeroy Company, aan te kopen.

Subsidiabele diensten via The Leeroy Company

Het type en aantal diensten, dat voor uw bedrijf kan gesubsidieerd worden via The Leeroy Company, is zeer uitgebreid. Een aantal voorbeelden van onze adviezen zijn: het in kaart brengen van de huidige werking van uw bedrijf en verbeteringsvoorstellen aanreiken, het opmaken van een investeringsplan, het uitvoeren van een marktanalyse, het opstellen van een communicatieplan e.d.

Onder vorming bieden wij de volgende in-company opleidingen aan: het professionaliseren van uw commerciële vaardigheden, een opleiding omtrent het gebruik van nieuwe computerprogramma’s en/of sociale media, een training omtrent communicatie en marketing, het opstellen van een competentiematrix in het kader van recruteringsvereisten e.d.

Meer weten?

Graag lichten wij u persoonlijk toe welke projecten voor u in aanmerking kunnen komen voor een subsidieaanvraag. Wij begeleiden u bovendien ook stap voor stap bij het indienen van uw aanvraag. Altijd welkom voor een vrijblijvend verkennend gesprek in onze kantoren of bij u ter plaatse. U kan een afspraak maken via e-mail of telefoon .

Alle informatie over de KMO Portefeuille kan eveneens geconsulteerd worden op de website van VLAIO – Het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen.